Bekijk de nieuwe verbeterde Boekwijzer app – nu beschikbaar!

Volgers van onze blogs zullen weten dat we hard hebben gewerkt aan het herontwerp van onze populaire literaire BoekWijzer app. En we hebben ze gevraagd om onze website goed in de gaten te houden. Nou, het wachten is voorbij - u kunt nu de nieuwe verbeterde Boekwijzer app voor iOS en Android zelf proberen. De app is nu beschikbaar in de Google Play en iTunes store. En is nog altijd gratis!

Nieuwe verbeterde Boekwijzer app

Onze literaire app is onmisbaar voor Nederlandse liefhebbers van boeken. Het is de enige mobiele app met toegang tot de inhoud van het Literatuurplein. Een nationale bibliotheek website gewijd aan de Nederlandse literatuur, met informatie over meer dan 1 miljoen titels, biografieën van ongeveer 750.000 auteurs, interviews, recensies en nog veel meer. Met Boekwijzer kunnen gebruikers zoeken in de volledige catalogus op hun tablet of smartphone. Of bladeren door de nieuwste titels, het literaire nieuws en tv/radio programma's met betrekking tot boeken/literatuur. Boekwijzer gebruikers kunnen zelfs hun favoriete boeken rechtstreeks vanuit de app van Bol.com bestellen.

De nieuwe verbeterde Boekwijzer app is volwassen geworden! Alle bekende functies die gebruikers kennen en gebruiken, zijn nu volledig responsief en bevatten nieuwe handige opties. En met een modern, fris design met ruimte voor meer inhoud maakt het niet uit wat voor soort smartphone of tablet u gebruikt.

De nieuwe verbeterde Boekwijzer app is volwassen geworden!

Onze Boekwijzer app in het kort:

  • zoeken in de hele catalogus van boeken beschikbaar in Nederland
  • direct boeken bestellen op Bol.com
  • lees het laatste literaire nieuws en de nieuwste reviews
  • een menu-optie met de meest populaire boeken en auteurs
  • kies de best verkopende titels per genre op Bol.com
  • een 'Boek van de week' functie
  • toegang tot een gids met literaire programma's (radio, tv en internet)
  • deel interessante informatie via social media
  • meldingen voor uw favoriete literaire programma's

Boekwijzer website

En we hebben niet alleen de app vernieuwd. Ook de Boekwijzer website heeft een nieuw jasje gekregen. Als u BoekWijzer al gebruikt, neem dan een kijkje om te zien wat er is veranderd. Bent u een nieuwe gebruiker, kijk dan snel wat onze BoekWijzer app u allemaal biedt op literair gebied. Download de laatste versie van onze app in de iTunes Store of Google Play en probeer het zelf!

Nieuwe verbeterde Boekwijzer app