BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen die binnenkort te zien zijn

We hebben 5 Boekverfilmingen gekozen die binnnekort op het witte doek te zien zijn in Nederland en daarbuiten.

BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen - After van Anna Todd1. After - 18 april 2019 (NL release)

After is de boekverfiming op de gelijknamige boekenserie van Anna Todd. Dit is een fanfictie over Harry Styles van One Direction. In After volgen we het verhaal van Tessa. Zij is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin?

BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen - The Perfectionists van Sara Shepard2. Pretty Little Liars: The Perfectionists - 13 mei 2019 (USA release)

The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi. Allison DiLaurentis en Mona Vanderwaal uit Pretty Little Liars zullen terugkeren in The Perfectionists. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard.

BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen - Waar is Bernadette van Maria Semple3. Where'd You Go, Bernadette? - 23 mei 2019 (NL release)

Bernadette heeft een hekel aan veel dingen waaronder mensen, haar huis verlaten en voornamelijk de ouders van klasgenoten van haar vijftienjarige dochter Bee. Nadat de angstige Bernadette plots spoorloos verdwijnt gaat Bee op onderzoek uit. In haar zoektocht naar de ware gebeurtenissen omtrent de vermissing komt ze het getroebleerde verleden van haar moeder te weten. Where'd You Go, Bernadette? is gebaseerd op het gelijknamige boek van Maria Semple. In het Nederlands vertaald als Waar is Bernadette?.

BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen - Good Omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett4. Good Omens - 1 juni 2019 (ENG release)

Good Omens gaat over de engel Aziraphale en de demon Crowley. De apocalyps nadert en het einde van de wereld is nabij. Aziraphale en Crowley zitten allebei niet te wachten op een oorlog tussen goed en kwaad, het leven op aarde bevalt ze eigenlijk wel. Daarom gaan ze samenwerken om de antichrist tegen te houden! Ook Aartsengel Gabriel (Jon Hamm) zal een grote rol spelen in de serie Good Omens. Michael Sheen en David Tennant zijn de grote sterren van de serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Neil Gaiman en, de inmiddels overleden, Terry Pratchett (lees ook ons blog ).

BoekWijzer kiest 5 boekverfilmingen - Het Rosie Project van Graeme Simsion5. The Rosie Project - 14 juni 2019

The Rosie Project, gebaseerd op het gelijknamige boek van Graeme Simsion, gaat over een sociaal onbeholpen genetica-wetenschapper die de sleutel heeft gevonden tot het vinden van een perfecte partner. Zijn plannen worden echter verstoord als hij Rosie Jarman ontmoet, een vrouw die alle kwaliteiten bezit waar hij helemaal niet naar op zoek zou moeten zijn. Jennifer Lawrence zal te zien zijn in de vrouwelijke hoofdrol en ook Ryan Reynolds zal in deze film schitteren.

Dit is onze top 5 boekverfilmingen, we horen graag of je het boek gelezen hebt en de film gaat zien! Veel lees en kijk plezier.

Boekverfilmingen