BoekWijzer tipt 4 thrillers om voor Halloween alvast te griezelen

Het is weer bijna Halloween. Een avond waar we lekker met zijn allen kunnen griezelen! Om alvast in de griezelsfeer te komen tipt BoekWijzer 4 nieuwe thrillers. Al hopen we natuurlijk dat Halloween iets minder spannend wordt! 

Trillers - Laat niet los van Harlan CobenLaat niet los 

Harlan Coben is een Amerikaanse auteur. Hij is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef, zoals de Edgar Award. In oktober is er een nieuw boek van hem uitgekomen – Laat niet los. Vijftien jaar geleden werden er twee tieners dood gevonden naast een verlaten treinspoor: de tweelingbroer van Nap Dumas, Leo en de dochter van het hoofd van de politie. Velen dachten dat ze samen zelfmoord hadden gepleegd, maar er waren ook dorpsbewoners die dit weigerden te geloven. Nap, die politieagent is geworden, doet er alles aan te achterhalen wat zich die zomer afspeelde.

Thrillers - Grensgebieden van Arne DahlGrensgebieden

Grensgebieden is geschreven door de bekende Zweedse auteur Arne Dahl. Dahl is vooral bekend geworden door zijn misdaadromans rond het A-team. Het boek Grensgebieden gaat over Sam Berger, die bij de Stockholmse politie werkt. Wanneer de vijftienjarige Ellen spoorloos verdwijnt, denkt Sam dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Niemand van zijn collega’s deelt zijn vermoeden, waardoor hij alleen op onderzoek uit gaat. En dan ontdekt hij sporen, sporen die speciaal voor hem bedoeld lijken te zijn…

Thrillers - De boerin die niet wilde sterven van Anne van DoornDe boerin die niet wilde sterven 

De detective-auteur Anne van Doorn schrijft over misdrijven die het alledaagse overstijgen. Haar inspiratiebronnen zijn Agatha Christie en Arthur Conan Doyle. Het boek verteld het verhaal over Lowina de Jong. Zij is stagiair bij een recherchebureau in Enschede. Hier maakt ze kennis met de werkzoekende verpleegster Liberty Pinho. Liberty heeft een vreemd sollicitatiegesprek gehad met de huisarts H.J. de Vries in Bunnik. Na het gesprek komt Liberty erachter dat er in Bunnik geen huisarts H.J. de Vries is. Lowina stuit met haar op een duister geheim.

Thrillers - Dodelijke affaire van Peter JamesDodelijke affaire 

Dodelijk affaire is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. Ditmaal gaat het verhaal over Jodie Bentley. Als kind had zij twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden. Door plastische chirurgie heeft ze haar eerste wens bereikt. Om haar tweede doel te halen, zoekt ze een rijke man. Zo’n man trouwen is makkelijk, van hem afkomen is lastiger. Daar zijn bepaalde vaardigheden voor vereist, maar oefening baart kunst. Rechercheur Grace is deze Black Widow op het spoor, maar hij mag haar niet onderschatten. 

Thrillers om niet te missen?

Heb jij nog thrillers die andere boekliefhebbers niet mogen missen? Laat het ons weten op onze Facebookpagina

 

Halloween thriller tips