Dwarsliggers die niet in je koffer mogen ontbreken!

Iedereen kent het wel, vakantie inpak-stress! Het is altijd duwen en proppen om alle spullen die je mee wilt nemen, in je koffer te krijgen. En niets is heerlijker dan een boek te lezen op het strand of bij het zwemband. Maar boeken nemen zoveel ruimte in beslag! Gelukkig is daar iets op bedacht - de dwarsligger. Hieronder lees je meer over dwarsliggers en welke niet in jouw koffer mogen ontbreken.

Dwarsliggers

Dit is een compleet boek in een handformaat. Net zo klein en licht als een mobiele telefoon, maar nog steeds goed leesbaar. Door het compacte formaat en lichtgewicht kan je het boekje altijd en overal lezen. Dus ideaal voor op vakantie! Hieronder bespreken wij 3 dwarsliggers die niet in jouw koffer mogen ontbreken.

Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

Dwarsligger Camilla Lackberg - Leeuwentemmer

Camilla Läckberg is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de bestverkopende Zweedse auteurs. Haar thrillers over inspecteur Patrik Hedström en zijn vrouw, schrijfster Erika Falck, vinden een groot lezerspubliek. 'Leeuwentemmer' is het negende deel van de reeks. Er zijn al meer dan twaalf miljoen exemplaren van het boek verkocht. Het verhaal speelt af in het Zweedse dorp Fjällbacka. Er wordt een jong meisje gevonden die al vier maanden vermist is. Ze blijkt gruwelijk mishandeld te zijn. Omdat ook een andere jonge vrouw verdwenen is, staat de politie meteen op scherp. Erika is bezig met een oude zaak. Een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw werpt op het heden…

'Plots die je vanaf de eerste bladzijde vastgrijpen en pas loslaten als de laatste gelezen is.' - Trouw

Jonathan Safran Foer - Hier ben ik

Dwarsligger Jonathan Safran Foer - Hier ben ik

Elf jaar zijn verstreken sinds zijn tweede roman 'Extreem luid en ongelooflijke dichtbij' (2005). In Foer zijn derde boek 'Hier ben ik' staat de vraag 'hoe goed te leven?' centraal. Het verhaal beschrijft drie chaotische weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid. Zet een rampzalige aardbeving een pan-Arabische invasie van Israël in gang.

'Hier ben ik is misschien wel het beste boek van Jonathan Safran Foer' - Parool

Brooke Davis - De ongelooflijke zoektocht van Millie Bird

Dwarsligger Brooke Davis - De ongelooflijke zoektocht van Millie Bird

Davis is boekverkoper en woont in Perth (Australië). 'De ongelooflijke zoektocht van Millie Bird' is haar debuutroman. De 35-jarige schrijfster neemt haar lezers mee op een roadtrip door de Australische woestijn. In een lichtvoetig en filosofisch verhaal over dood en verlies. Het verhaal wordt verteld door een zevenjarige vertelster - Millie Bird. Zij wordt na het overlijden van haar vader door haar verwarde moeder in een warenhuis achtergelaten. Millie doorkruist het hele land op zoek naar haar moeder. Daarbij geholpen door twee excentrieke tachtigers.

'Vederlicht en ontroerend' - VPRO Gids

Dwarsliggers 2017