Helemaal zen worden, leven zonder stress! Bekijk de boekentips...

Waar een aantal jaar geleden meditatie werd gezien als zweverig, wordt het met de dag populairder in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mindfulness oefeningen en meditatie. Er komen dan ook steeds meer boeken op de markt die je hierbij kunnen helpen. Zij zorgen dat jij in deze drukke wereld even tot rust kan komen. BoekWijzer zet een aantal boeken met het thema spiritualiteit voor jou op een rijtje. 

Ik wil rustIk wil rust 

Rust. Iedereen heeft er behoefte aan. Tegenwoordig is iedereen druk en heeft nergens meer tijd voor. Daarom heeft Harriet Griffey het boekje ‘Ik wil rust’ geschreven. Een origineel vormgegeven en handzaam boekje. De lezer krijgt tips en aanwijzingen om meer ruimte te maken voor zichzelf. Door meer ontspanning, eenvoudige meditatie, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging is die rust te verkrijgen.

Zonder stressZonder stress 

Lijkt een leven met minder stress jou wat? Dan is het boek ‘Zonder stress’ van Davidji een echte aanrader! Davidji reist de wereld rond om meditatie en mindfulness op een praktische manier te integreren in de dagelijkse werkelijkheid. Volgens hem hebben mensen stress, omdat ze niet het juiste gereedschap hebben om ermee om te gaan. In zijn boek beschrijft Davidji een flink aantal succesvolle technieken en methodes om stress en ongezonde spanning te voorkomen of uit de weg te ruimen. 

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemtDingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt 

Een megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld. Geschreven door één van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment – de Koreaanse monnik Sunim. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne drukke leven te zoeken naar rust. De kleurrijke illustraties fungeren als kalmerende visuele pauzes die aansporen rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden.

Welk boek helpt jou bij een leven zonder stress en tot rust komen? Laat het ons weten op onze Facebook pagina
 

Helemaal zen worden, leven zonder stress!