Mad about the boy door Helen Fielding

Sinds oktober 2013 ligt het boek Mad about the boy, geschreven door Helen Fielding, in de schappen.

Haar eerste boek Bridget Jones’ Diary kwam in 1996 uit en drie jaar later (1999) Bridget Jones: The Edge of Reason.

Mad about the boy in het kort:

Bridget is een nieuwe fase in haar leven ingegaan ze is 51, weduwe en ze neemt een jonge minnaar. Alcohol en calorieën kan ze nog steeds niet weerstaan. Het gebrek aan Twitter volgers houdt haar ’s nachts wakker maar ook de skinny jeans en haar televisie waar ze drie afstandsbedieningen voor nodig heeft om er leven in te krijgen, dit zijn allemaal nieuwe uitdagingen voor haar.
Het boek is grappig en herkenbaar, en soms ook hartverscheurend.

Bridget Jones Diary en Bridget Jones: The Edge of Reason zijn verfilmd en Renée Zellweger vertolkt de rol van Bridget Jones.

Ik vond dit hilarische films en kijk dan ook reikhalzend uit naar de verfilming van het boek Mad about the boy die volgens de berichten te zien is in september dit jaar.

Hugh Grant in de rol van Daniel Cleaver zal niet van de partij zijn in deze film maar good old Mark Darcy gespeeld door Colin Firth zal wel weer in de film te zien zijn.

Patrick Dempsey zal als nieuwkomer de rol van Jack Qwant vertolken.

De verhaallijn in de film is anders dan het boek. In de film is Bridget 43, nog steeds single en ze ontdekt dat ze zwanger is. Bridget heeft een aan uit relatie met Mark Darcy en de hot billionaire Jack Qwant! Maar wie is nu de vader?

Mad about the boy door Helen Fielding