Boekwijzer Boekentips voordat de film uitkomt

Wil je liever eerst het boek lezen en dan naar de verfilming van het boek kijken? Wij hebben een selectie gemaakt van boeken die je nog kunt lezen voordat de film uitkomt!

Voor de maand oktober hebben wij...     
De "Verloren Vrouw" van Gillian Flynn. Het is een thriller roman gepubliceerd in 2012. De film genaamd "Gone Girl" komt uit op 2 oktober 2014.

Ook geselecteerd: "The Best of me" (het Beste van Mij), een roman geschreven door Nicholas Sparks, een beroemde Amerikaanse romanschrijver die 17 verschillende romans en non-fictie boeken gepubliceerd heeft. Wacht niet te lang want vanaf 16 oktober 2014 zal de film in Nederland draaien.

Ook nog voor in oktober … "Het Loket", een thriller van Dennis Lehane. De film welke is gebaseerd op het boek "The Drop". Eerst het boek lezen, dan de film zien? Zorg dan dat je het voor 30 oktober uit hebt, want dan zal de film uitgebracht worden!

Voor de heerlijke december maand hebben wij de volgende tip...
Als je het boek "The Hobbit" van J.R.R. Tolkien nog niet gelezen hebt, is het nu de tijd om het te doen want de verfilming van dit boek komt uit op 10 december!

We nemen ook al een kijkje in 2015...
Jonathan Tropper schreef het boek "7 dagen, 7 nachten". De film gebaseerd op dit boek heeft de titel "This is where I leave you", en de verfilming zal op 8 januari 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Als laatste tip willen we "Voordat ik ga slapen", het ijzersterk psychologische thrillerdebuut van de internationale bestseller auteur SJ Watson, niet onvermeld laten. De verfilming van dit boek zal in de loop van 2015 uitkomen. Veel leesplezier.

BoekWijzer Boekentips voordaat de film uitkomt